Web Analytics Made Easy - Statcounter

بابک رضی منش روز سه شنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان، گفت: تعداد ۲ هزار و ۷۸۸ دانش آموز فاقد گوشی هوشمند در شهرستان شناسایی شده شناسایی شدند، که امیدواریم با همکاری خیران، بقیه دانش آموزان نیز در اسرع وقت صاحب گوشی هوشمند شوند.

وی افزود: کرونا در کنار تبعات منفی فرصتی برای گسترش عدالت آموزشی و ایجاد فرصت‌های برابر آموزشی فراهم کرد و محکی بر تاب‌آوری نظام آموزشی بود، ظرفیت، خلاقیت و توانمندی مدیران و معلمان نیز در این بازه زمانی مورد سنجش قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تغییرات در دنیای امروز جز لاینفک زندگی بشری است افزود: تغییر می‌تواند حیات اجتماعی و زندگی انسان‌ها را مورد تأثیر قرار دهد و در این بین جامعه ای موفق خواهد بود که درک درستی از تغییرات داشته و بتواند در مقابل هر تغییر سریع ترین و دقیق ترین واکنش را نشان دهد.

فرماندار شهرستان اسکو با اشاره به اینکه قرار گرفتن در تنگناها قابلیت نمایان کردن توانمندی‌ و بروز خلاقیت را در انسان دارد، تصریح کرد: هر تغییری موضوع یک پژوهش و مطالعه است و می‌تواند توانمندی و قدرت افراد جامعه را در مواجهه با تغییرات و مدیریت آشفتگی‌های ایجادشده به خوبی نشان دهد.

رضی منش با بیان اینکه باید برای در خانه ماندن کودکان در شرایط کرونا و همچنین افزایش وزن ناشی از کمی تحرک فکری شود، اظهار کرد: برنامه‌های ورزشی متعدد برای دانش آموزان پیش بینی شود تا دانش آموزان تغذیه و رفتار حرکتی خود را در این دوران اصلاح کنند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به به اهتمام دولت در توسعه فضاهای آموزشی اشاره کرد و گفت: در سال ۹۸ حدود ۱۱۰ میلیارد ریال جهت احداث مدارس شهرستان اختصاص یافت که این مبلغ ۵۰ درصد اعتبارات شهرستان بود که صرفا برای توسعه زیرساخت های آموزشی هزینه شد.

رضی منش با بیان اینکه سالانه ۳.۵ مدرسه در اسکو ساخته شده افزود: ساخت ۲۸ مدرسه به تعداد ۳۰۸ کلاس در دولت تدبیر و امید نشان از توجه ویژه دولت تدبیر و امید به بخش آموزش دارد.  

وی با اعلام اینکه تمام تلاش و همت مدیران در ماه های پایانی دولت باید اتمام برنامه ها و تکمیل طرح های عمرانی باشد خواستار برنامه ریزی دقیق برای تکمیل و بهره برداری پنج مدرسه در دست ساخت تا پایان دولت دوازدهم شد.

برچسب‌ها مدارس آذربایجان شرقی مدرسه سازی اسکو آموزش مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس آذربایجان شرقی مدرسه سازی مدارس آذربایجان شرقی مدرسه سازی اسکو آموزش مجازی اخبار کنکور دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۸۱۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • ۱۰ مدرسه در تنگستان تکمیل شد
  • معلمی که امید و عشق را در دل دانش آموزان معنا کرد
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • زیرساخت‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی شهر جدید مهستان ارتقا می‌یابد
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • لباس فرم برای دانش آموزان اجباری نیست